Vállalkozók Klubja Egyesület
1106 Budapest, Gyakorló köz 5.
Telefon: +36 1 789 0614 • Fax: +36 1 799 6928
E-mail: info@vallalkozokklubja.hu
Ma 2022. december 1. csütörtök, Elza napja van.
 

Tájékoztató a Vállalkozók Klubja Egyesület1990 tevékenységéről


Az 1990-ben alapított Vállalkozók Klubja Egyesület1990 legfőbb célja a tagjai részére kapcsolatépítési lehetőség biztosítása, üzleti lehetőségeik kibővítése, információval való ellátásuk, mindezt oldott baráti légkörben.

Céljainkat az alábbi eszközökön keresztül valósítjuk meg:

1. Kapcsolatteremtés:

A klub elsődleges és legalapvetőbb feladata kiszélesíteni tagjainak a hazai és külföldi kapcsolati rendszerét. Részben más vállalkozók megismerésével, részben különböző struktúrák képviselőinek bevonásával (állami szervezetek, intézmények, más belföldi vállalkozások, diplomáciai képviseletek, kereskedelmi missziók, más országok nemzeti vállalkozói szervezetei stb.).

2. A vállalkozók üzleti tevékenységének elősegítése:

Ebben a programban külső meghívott szakértők bevonásával kívánjuk elősegíteni, hogy a vállalkozók napra készen tájékoztatva legyenek a gazdasági élet változásairól, fel tudjanak készülni az új feladatokra, továbbképzéssel javítva piaci esélyeiket. Tagjaink részére folyamatos üzleti információkat biztosítunk a hazai és külföldi társszervezeteink segítségével.

3. Nemzetközi Üzleti Találkozók:

A Vállalkozók Klubja Egyesület1990 eddigi tevékenységében is a legsikeresebb program ez volt. Nemzetközi Üzletember Találkozók szervezésével, itthon és külföldön, konkrét ügyletek lebonyolításához nyújtunk lehetőséget.
A program elsősorban a volt szovjet utódállamokra terjed ki, kiemelten Oroszország és Ukrajna irányába.

4. Országok bemutatása:

A sorozatban folyamatosan más és más országokat mutatunk be, vagy ottani állampolgárok segítségével, vagy olyanokkal, akik több évet éltek ott. A program során sok tapasztalattal leszünk gazdagabbak, okulhatunk mások eredményeiből és hibáiból, ill. konkrét üzleti lehetőségek is kialakulnak.

5. Kötetlen programok:

A szakmai jellegű programokon kívül várjuk Klubtagjainkat különböző kötetlen rendezvényekre is (bálok, lovaglás, bográcsozás stb.). Ezeken a találkozókon közelebbi kapcsolatba kerülhetünk egymással, kellemesen pihenhetünk, könnyebben ismerkedhetünk.

A fenti programok megvalósítása közös célunk, eredményességét az aktív klubtagok elő tudják segíteni, miközben részesülnek annak hasznából.

Várja Önt is a Vállalkozók Klubja Egyesület1990!

Hírlevél

Azonosító:

Jelszó:

Jelszó emlékeztetőVállalkozók Klubja Egyesület
Alapítva: 1990-ben.